Va preluam autovehiculul aflat la sfarsitul ciclului de viata!

Va preluam autovehiculul aflat la sfarsitul ciclului de viata!

Reteaua Saab de primire a autovehiculelor casate

Incepand cu 1 ianuarie 2005 a intrat in vigoare Directiva EU in ceea ce priveste casarea autovehiculele aflate la sfarsitul ciclului de viata. Pentru vehiculele care au fost inregistrate dupa aceasta data, preluarea este gratuita pentru proprietar (poate fi si din alta tara)*. Din 2007, acest lucru este valabil pentru toate vehiculele, indiferent de data de inregistrare.

Saab ofera oportunitatea de preluare a autovehiculului vechi de catre unul dintre partenerii din reteaua noastra de casare.

Toate utilajele de dezasamblare indeplinesc toate cerintele legale si au fost certificate de catre experti independenti in concordanta cu legea casari. Toate aceste utilaje, toate procesele, precum si documentatia aferenta fiecarui flux au fost supra verificate de catre expertii nostri in reciclare. Indeplinirea cerintelor Saab poate fi asigurata de catre oricare dintre aceste companii.

Dupa preluarea autotrurismului casat, dezasamblatorul va emite un Certificat de Distrugere necesar radierii finale. Apoi dezasamblatorul se va ocupa de dezmembrarea si reciclarea ecologica a autoturismului dvs.

  Preluarea gratuita este valabila doar in anumite conditii. Aceste conditii sunt:

• Doar autovehicule cu maxim 9 locuri sau vehicule comerciale de max. 3.5 tons
• Vehiculul a fost ultima data inregistrat intr-un stat membru UE
• Vehiculul nu contine nici un deseu non auto
• Actele orginale ale masinii au fost predate impreuna cu aceasta