Aplicaţie software nouă însoţeşte lansarea Saab 9-4X

Aplicaţie software nouă însoţeşte lansarea Saab 9-4X

.
Trollhättan, Suedia: Saab celebrează lansarea primului său crossover, 9-4X, lansând o aplicaţie gratuită ce include un ghid al parametrilor şi funcţiilor disponibile, conectează la ultimele ştiri Saab şi linkuri uşor de folosit pentru conectarea la reţelele sociale.

Disponibil la iTunes Apps Store, aplicaţia oferă funcţionalitate de ultimă oră. Conţine o prezentare dinamică a Saab 9-4X, prezentat în premieră la salonul auto internaţional de la Los Angeles şi conexiuni la Saab Newsroom de pe siteul saab.com şi la canalul Saab de pe YouTube. Conţinutul poate fi uşor împărtăşit via e-mail sau reţele sociale cum ar fi Facebook şi Twitter.

“Vedem în aplicaţia noastră o oportunitate fantastică de a maximiza interesul în jurul Saab şi a produselor sale” afirmă Johan Grundin, Interactive Marketing Manager la Saab. “Completăm experienţa avută cu noul Saab 9-5 şi furnizăm o prezentare a Saab 9-4X. Introducem de asemenea Saab Newsroom şi ambiţia noastră este de a construi asemenea aplicaţii şi pentru alte platforme mobile.”
 
Aplicaţia Saab poate fi descărcată gratuit de pe siteul iTunes Apps Store. Doar căutaţi după “Saab”.